Park-Erdő Stúdió Kft.

Honlap: http://park-erdo.hu
Székhely:9437 Hegykő, Petőfi Sándor u. 66.
Email:info@park-erdo.hu
Kapcsolattartó személy:Dr. Puskás Lajos

Telefonszám: +36304492180 Felhívom

Faápolási tevékenységünket több mint egy évtizede kezdtük, többgenerációs családi vállalkozásként működünk. Tudásunkat külföldön tökéletesítettük. Jelenleg a hazai és a külföldi faápoló oktatásban is aktívan részt veszünk, oktatóként, és vizsgáztatóként is. Faápolás közben a több éves favizsgálati tapasztalatunkat is kamatoztatjuk.
A Generali biztosítónál teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, az országban az egyik legnagyobb biztosítási fedezettel. A legújabb és legjobb megoldásokat alkalmazzuk a helyzetnek megfelelően. Koronabiztosítások felhelyezésénél a piacvezető gyártók termékeit használjuk.
Nagy volumenű munkák során a költséghatékonyság az egyik legfontosabb szempontunk. Kiterjedt partnerhálózatunk segítségével nagy munkák generálkivitelezését is vállaljuk, akár vegyes (faápolási/kertészeti/erdészeti) technológiákkal dolgozva.
Fakivágásoknál a teljes munkafolyamathoz rendelkezünk gépparkkal, ágaprítástól a tuskómarásig, rönkhordásig. A keletkezett biomasszát saját telephelyünkön tároljuk a továbbhasznosításig.