🌳🇵🇱 Polish Tree Climbing Championship – PTTC 2024 🇵🇱🌳
📍 Helyszín: Skrwilno, Észak-Lengyelország
📅 Időpont: június 7-9
🏢 Szervező: Federacja Arborystów Polskich
Hihetetlenül jól éreztük magunkat a 2024-es PTTC-n! Az eseményen 2 női és 39 férfi versenyző gyűlt össze különböző helyekről, hogy bemutassa szakmai tudását és elkötelezettségét.
Csütörtökön egy egész napos utazással (14-óra) kezdődött kalandunk. Estére elértük Skrwilno elbűvölő városát, ahol a kempinget a helyi gimnázium udvarán alakították ki, tovább növelve ennek a gyönyörű, mindössze 1700 lakosú helynek a kisvárosi varázsát.
Pénteken menetrend szerint lezajlott a, regisztráció, pályabejárás, felszerelés ellenőrzés, ezért motiváltan és feltöltődve vártuk a következő napokat.
A szombati versenyszámok alatt az időjárás a nekünk kedvezett, tökéletes 20°C volt kellemes szellővel. Nagyon szerencsésnek éreztünk magunkat a város matuzsálem korú fáin, illetve alattuk is a többieket figyelve. A napot egy közös grillvacsora koronázta meg ami után kihirdették a Masters kihívás résztvevőit.
Vasárnap a Masters-ben tényleg a legjobbakat láthattuk összemérni tudásukat. Így a díjátadó után fáradtan, de rengeteg tapasztalattal és boldogan indultunk haza este 6 kor.
Hatalmas köszönet a szervezőknek, hogy ilyen fantasztikus rendezvényt hoztak létre! Gratulálunk minden nyertesnek és résztvevőnek. Nagyon hálásak vagyunk a rengeteg mosolyért, a kedvességért és a csodálatos beszélgetésekért. Szívmelengető volt újra találkozni régi barátokkal és újakat szerezni is.
🎉 🇭🇺 Magyar csapatunk eredményei:
Zergi Dávid: 6. hely
Víg Bence: 19. hely
Kovács Péter: 21. hely
Berkesi Gergely: 26. hely
Mag Bence: 35. hely
Várjuk a további közös élményeket!